Traileren innledes med «No Woman No Cry» og har utrolige nær 15 millioner visninger bare det første døgnet.

«Black Panther: Wakanda Forever» får premiere 9. november, og følger etter «Black Panther» fra 2018. Den spilte inn over en milliard dollar, ble som første superheltfilm nominert til Oscar for beste film – og var også banebrytende for mangfold, skriver BBC.

Første film ut hadde Chad Boseman i en sentral rolle som kong T'Challa av det fiktive afrikanske kongedømmet Wakanda. Skuespilleren døde av kreft i 2020, og skuespillerkollegene hans felte noen tårer under scenepresentasjonen og sa at den nye filmen er en måte å hedre hans minne.

Regissør Ryan Coogler snakker om «Black Panther: Wakanda Forever» under Comic-Con i San Diego sist helg. Foto: AP

Letitia Wright og Lupita Nyong'o blir med videre til oppfølgeren, i likhet med regissør Ryan Coogler. Han snakket om hvor begeistret Boseman var da han fikk se de første klippene fra «Black Panther» på Comic-Con i sin tid.

– Jeg kan kjenne hånden hans på meg nå, sa Coogler følelsesladd.

Traileren hintet om en konflikt mellom Wakanda og et Atlantis styrt av Namor McKenzie, også kjent som Sub-Mariner. Og i rollen som McKenzia, som blir toerens antagonist, vil Tenock Huerta – kjent fra «Narcos: Mexico» – gjøre entré. Andre nykommere er Michaela Coel fra «I May Destroy You» og Dominique Thorne som Riri Williams/Ironheart.

Marvel later til å stå for sitt løfte om at ingen annen skuespiller vil overta T'Challa-rollen etter Boseman. Men det ryktes at T'Challas søster Shuri, spilt av Letitia Wright, kan komme til å dra på seg panterdrakten. Det ble ikke bekreftet under Comic-Con, men filmtraileren avsluttes med et glimt av klørne til Black Panther.