Nå har låten gått viralt på sosiale medier, og er sett mer enn 8,5 millioner ganger på TikTok. Sangen var spilt 254 000 ganger på Spotify og begynte å trende – før den i løpet av mandagen begynte å forsvinne fra strømmetjenestene, ifølge Variety.

Den ligger fremdeles ute på YouTube , der mange brukere deler den.

Selv om Drake og The Weeknd tidligere har samarbeidet i virkeligheten, har de ifølge BBC definitivt ikke gitt klarsignal for denne bruken. Bak står en som kaller seg @ghostwriter, som hevder sangen ble skapt av software som fokuserte på musikernes stemmer.

På låten trår de to stjernene til med vers om popstjernen og skuespilleren Selena Gómez, som tidligere datet The Weeknd. KI-versjonen av Drake rapper «I came in with my ex like Selena to flex/ Bumpin' Justin Bieber the fever ain't left», mens jukse-Weeknd svarer med et vers der han hevder Gómez bedro ham før de gjorde det slutt i 2017.

– Vi er virkelig i en ny æra. Kan ikke si om hva som er ekte og hva som er juks lengre, skriver en lytter i kommentarfeltet på YouTube.

– Dette er det første eksemplet på KI-generert musikk som virkelig har berørt meg, skriver KI-utvikleren Mckay Wrigley på Twitter.

Verken Drake eller The Weeknd har foreløpig kommentert «Heart On My Sleeve», men Drake har tidligere gått kraftig ut mot en lignende bruk av stemmen hans. Nylig skrev Universal Music Group til Spotify og Apple Music og ba dem forhindre at KI-selskap tok for seg av bibliotekene deres.