Men bare i et kort glimt etter rulletekstene.

Ryktene har ifølge Los Angeles Times surret og gått i mer enn et år i bransjen og blant fansen. Blant annet ble «Game of Thrones»-kjendis Kit Harington, som spiller i «Eternals», spurt på direkten av Jimmy Fallon i «The Tonight Show» om han hadde sett noe til Styles – så han måtte ro som besatt.

Men på verdenspremieren denne uka ble det bekreftet:

Da dukket den tidligere One Direction-hjerteknuseren opp i en kort scene som Eros. Kinopublikummere skal ha skreket opp da de så det velkjente ansiktet, melder avisen – og nyheten suste ut på Twitter takket være Varietys filmreporter Matt Donnely.

Karakteren Eros, også kjent som Starfox i tegneserien, er broren til Thanos – den mektige skurken som med et knips tilintetgjør halvparten av jordens befolkning i «Avengers: Infinity War» fra 2018.

Men Eros selv er ifølge LA Times en anti-Thanos-karakter, som tilhører Eternals-gjengen som skal verne jordboerne. Han er kjent for sine glade personlighet og romantiske sjarm, og besitter psykiske krefter som kan manipulere folks følelser.

Nå er spørsmålet: Betyr glimtet i snart premiereklare «Eternals» at det blir å se av Harry Styles i nye filmer fra Marvel-filmuniverset – eller var dette glimtet på tampen av filmen det hele?

Ryktet startet for øvrig med en Twitter-melding i september 2020 fra frilansskribenten Kris Tapley om en «Marvel-film ingen vet om» som Styles skulle figurere i.

Regissørstjernen Chloe Zhao, som laget Oscar-vinneren «Nomadland», har også tøylene på «Eternals» som har norgespremiere 3. november.