Men i motsetning til Victoria Beckham, som designer kleskolleksjoner, befinner den tidligere fotballhelten seg på eiersiden. Nærmere bestemt av motemerket Kent & Curwen.

Søndag ga dette britiske motehuset en forsmak på sin kommende satsing på kvinnelige kjøpere – gjennom å bruke tre kvinnelige modeller på sin herremotevisning, melder Vogue.

David Beckham forklarte at dette er drevet frem av etterspørsel på grasrotnivå, og at klærne vil bli tilgjengelige i kvinnestørrelser.

– Kvinnene har brukt merkeklærne en stund, rugbyskjortene og cricketgenserne, og nå får de muligheten til å kunne kjøpe dressene også. Vi har alltid følt at vi kunne tilby kvinnene noe også, sier han ifølge motebladets nettside.

Victoria Beckham satt på første stolrad for å bivåne visningen sammen med ektemannen. Etterpå ga hun godkjentstempel til herremotedesigneren Daniel Kearns, og kalte showets kvinnefrieri «en overraskelse ingen hadde sett for seg»:

– Jeg synes det han har gjort var flott. Mange av tingene fungerer for kvinner, han har en veldig god buksefasong. Jeg har allerede et par Kent & Curwen-bukser som jeg bruker, sa fru Beckham.

Selv var hun kledd i en grå dress med slengbukser – fra sitt eget motemerke.