Mannefallet skal ha skjedd da Lana del Rey holdt konsert i Mexico i august, i en slags dominoeffekt. Den kristne influenseren Traci Coston mente dette ikke var «noen vanlig mosh pit» og at «dette er ikke normalt», og delte en video av hendelsen med sine 200.000 følgere.

Videoen er oppe i over en halv million visninger og har fått 45.000 likes, ifølge Los Angeles Times.

Coston skriver i teksten: «Uansett hva slags heksekraft Lana del Rey bedriver, vil besvergelsene hun påfører musikken sin for å gjøre den attraktiv tiltrekke demoner og ødelegge livet ditt». Lana del Rey ga kristen-influenseren svar på tiltale i kommentarfeltet under filmen, som nå er fjernet, og skrev «jeg kan mine Bibelvers bedre enn deg».

Artisten har vært åpen om sin egen religiøse oppdragelse, og inkluderte prekenopptak av pastoren Judah Smith i en Hillsong-tilknyttet kirke i Los Angeles, Churchome, på sin 2021-plate.

«Say Yes to Heaven»-sangeren har imidlertid medgitt at hun i en serie meldinger på daværende Twitter i 2017 delte et knippe okkulte datoer i håp om å holde Donald Trump vekk fra presidentembetet, rapporterte Pitchfork.