Musikkarrieren til 31-åringen har havnet i bakgrunnen siden hun i 2017 gjorde braksuksess både innen sminke og mote. Businessen har gjort henne til verdens rikeste kvinnelige musiker, med en akkumulert formue på 5,2 milliarder kroner.

– Jeg har ikke søvnrytme, jeg har lommer av søvn. Jeg lager tid til det når jeg kan. Derfor flommer det ikke ut musikk slik det gjorde før, da jeg var i studio i tre måneder av gangen, sier hun til magasinet Interview.

Musikken er imidlertid for fullt tilbake i hverdagen igjen, sier stjernen. Nå lover hun et nytt album, men ønsker ikke å fastsette utslippsdato.

– Jeg er virkelig fornøyd med mye av innholdet så langt, men jeg vil ikke gi ut albumet før den er komplett, sier Rihanna.

Sangeren har i flere år blitt knyttet til den 30 år gamle milliardæren Hassan Jameel, som hun har blitt avbildet med blant annet på feriesteder og basketballkamper.

Hun bekrefter overfor magasinet Interview at hun er forelsket, etter å ha unngått å kommentere ryktene siden 2017. Samtidig sier hun at hun ønsker å få barn.

– Det å bli mor er noe jeg ønsker mer enn noe annet, sier Rihanna.