Hun medvirket i den stjernespekkede filmen fire år etter en svært omtalt skilsmisse fra Donald Trump, som hun hadde vært gift med i 15 år, ifølge New York Post.

I filmen gir hun filmens tre ditto nyskilte og hevnlystne hovedpersoner, spilt av Bette Midler, Goldie Hawn og Diane Keaton, råd om å være «sterke og selvstendige», før hun legger til en annen viktig huskeregel:

«Don't get mad, get everything!«.

Ivana Trump føyer seg inn i en lang tradisjon med kjendiser som gjør såkalte cameoroller for film og fjernsyn, og her er et knippe andre og kanskje mer overraskende.

Donald Trump i «Hjemme alene 2 – Forlatt i New York» (1992)

Ivana Trump fulgte etter ektemannen, som det er påstått tvang seg til en rolle i filmen «Hjemme alene 2 – Forlatt i New York». I etterkant har en kampanje, støttet av hovedrolleinnehaver Macaulay Culkin, krevd at Donald Trump skal fjernes permanent fra filmrutene.

Men fremdeles kan man se den korte scenen der Trump – på den tiden mest kjent som eiendomsmagnat i New York – vise lille Kevin McCallister til rette på Plaza Hotel.

David Bowie i «Zoolander» (2001)

Kjendisfaktoren var skyhøy da David Bowie dukket opp som dommer i konkurransen mellom de to stupide supermodellene Zoolander og Hansel i kultkomedien «Zoolander».

David Bowie er en av mange kjendiser som spiller seg selv i første "Zoolander"-film ut. Foto: Paramount Pictures

Men matchen var mildest talt ujevn: Utseende- og stilmessig utklasset verdensstjernen både Ben Stiller i rollen som Zoolander og Owen Wilson i rollen som Hansel på catwalken.

Camilla Läckberg i «Triangle of Sadness» (2022)

Når Ruben Östlund kaller, stiller kjendisene seg i kø. I den Gullpalme-vinnende, årsferske filmen «Triangle of Sadness» lar han Camilla Läckberg lekse opp for kjendisparet Alex og Amanda Schulman fordi de har satt seg på feil plasser på en motevisning.

Og her er det Läckberg som er A-kjendisen, mer enn antyder Östlund.

Camilla Läckberg under innspillingen av Ruben Östlunds nye film "Triangle of Sadness". Foto: Björn Larsson Rosvall / TT / NTB

Neil Patrick Harris i «Harold and Kumar go to White Castle» (2014)

Den tidligere barnestjernen Neil Patrick Harris var ikke med i mange scener i denne stonerkomedien – men det er hans innsats som usympatisk, full, streit, fiksjonalisert versjon av seg selv som alle husker etterpå.

Når Harold (John Cho) og Kumar (Kal Pen) vil spise hamburgere på kjeden White Castle, maser haikeren de plukket opp, Harris, om at de skal gå på strippeklubb i stedet – men ser sitt snitt til å rappe bilen deres.

Neil Patrick Harris (t.v.) spilte en fiksjonalisert utgave av seg selv i "Harold & Kumar"-filmene mot blant andre Kal Penn. Foto: AP

Alanis Morissette i «Dogma» (1999)

I Kevin Smiths satire over katolisismen forsøker to falne engler, spilt av Ben Affleck og Matt Damon, å finne veien tilbake til himmelriket og dermed motbevise ideen om Guds ufeilbarlighet – noe som skulle utslette all eksistens.

Når slutten nærmer seg dukker faktisk selveste Gud opp, men i form av 1990-tallets indiedronning Alanis Morissette, som skriker så høyt at Ben Afflecks skalle eksploderer.

Flere overraskende kjendisinnhopp

* Den ekstremt lange rekken av kjendiser i TV-serien «Entourage», som gikk fra 2004-2011, i spennet fra Kanye West og Eminem til Martin Scorsese.

* Keith Richards som piratpappaen Captain Teague i «Pirates of the Caribbean: World's End» fra 2007.

* Ingmar Bergman som spiller pågående pressefotograf i sin egen film «Scener fra et ekteskap» (1974), riktignok bare en stemmerolle.

* Carrie i «Sex og singelliv» som i tredje sesong av serien møter en ubehagelig versjon av Matthew McConaughey.

* Rihanna spiller seg selv i Seth Rogens «This Is The End» fra 2013.

* Ariana Grande synger kjenningsmelodien «Just Look Up» i Netflix-filmen «Don't Look Up» fra i fjor, og dukker opp som seg selv.