Fresh Fitness åpner i dag med ny logo i de gamle lokalene til Sats Elixias treningssentre i Trondheim. Fresh Fitness har et forenklet tilbud, blant annet tilbyr de ikke barnepass eller badstue, og de ansatte gjør renholdet av sentrene selv. Dette fører til at kjeden varslet at de ville si opp noen ansatte.

- Mellom 20 og 30 stykker er ikke med oss videre. Den nøyaktige oversikten har jeg ikke, sier administrerende direktør Paal Hansem i Fresh Fitness til Adresseavisen.

Skal stenge Britannia i halvannet år

Odd Reitan og selskapet hans E.C. Dahls Eiendom kjøper hele Britannia Hotel fra Thon Hotellbygg. Dermed mister 160-200 ansatte ved hotellet jobben 1. juli neste år, opplyser hovedtillitsvalgt Kirsten Renaa overfor Adresseavisen. Reitan har varslet at han vil stenge hotellet for å pusse det opp i 15-18 måneder fra neste sommer.

- Det har ligget i kortene at Britannia skulle pusses opp. Det har ikke vært noen hemmelighet. Men at det skulle bli såpass drastisk, det hadde vi ikke trodd, sier Renaa. Les mer om denne saken i Adresseavisen.

Trump vil ha penger for å være med i TV-debatt

Donald Trump sier at han vil kreve penger av CNN for å stille opp i den neste TV-debatten mellom republikanerne. Han antydet at CNN bør betale ham 5 millioner dollar – drøyt 40 millioner kroner – for å være med i den neste debatten som skal gå fra Las Vegas 15. desember. Trump sa at han vil gi pengene til krigsveteraner. Les mer om dette her.

Flybonus har ikke gitt høyere priser

Konkurransetilsynets analyser viser at gjeninnføringen av bonusprogram så langt ikke har gitt høyere priser for de reisende, eller svekket konkurransen mellom selskapene. Denne konklusjonen kommer etter at Konkurransetilsynet har sjekket konsekvensene på pris og tilbud etter at forbudet mot bonusoptjening ble opphevet 16. mai 2013. Mer om denne saken kan du lese her.