Det er beholdningen fra natt til lørdag. Kvinnen som falt av panseret av en bil i fart på Kyrksæterøra ble kjørt til legevakta og deretter St. Olavs Hospital med hodeskader. Sammen med en annen kvinne satt hun på bilen som kjørte i mellom 40 og 50 kilometer i timen. Mannen i 20-årene som kjørte bilen fikk beholde førerkortet, skriver adressa.no.

Den britiske tabloidavisen The Sun har publisert et opptak av dronning Elizabeth, der hun gjør nazihilsenen. Dronningen var rundt sju år gammel da hilsenen ble filmet, skriver NTB. Hun står sammen med lillesøsteren Margaret og onkelen prins Edward, som var kjent for å være nazisymatisør. Les mer på adressa.no.

Politiet leter etter en utenlandsregistrert bil i forbindelse med en trusselepisode i Malvik natt til lørdag. Et fransk ektepar som hadde parkert ved Storsand camping, opplevde å få en stein gjennom vinduet på campingvogna si. Deretter ble de truet av en mann, skriver adressa.no.

Etter å ha varslet reguleringer i sommerens laksefiske, gjør Miljødirektoratet nå helomvending. En positiv utvikling i laksebestanden, gjør at de åpner for at seks tidligere stengte elver kan gjenåpnes, skriver NTB. Direktoratet dropper også de planlagte reguleringene i vassdrag på Nordmøre og i Trondheimsfjorden. Les mer på adressa.no.

På øya Jøa i Namdalen ble en mann pågrepet natt til lørdag, mistenkt for promillekjøring med båt. Den 32 fot lange båten ble funnet godt plantet i fjæresteinene etter at den hadde krasjet inn i flere andre båter. Mannen i 50-årene måtte avlegge blodprøve, skriver adressa.no.

Beboere i Nonnegata i Trondheim fikk seg en overraskelse da de kom hjem fra jobb natt til lørdag. De ringte politiet da de fant ei geit i bakgården. Geita ble tatt med til Voll gård, hvor eieren etter hvert dukket opp. Det er uvisst hvordan geita forvillet seg ned til Møllenberg, skriver adressa.no.