Omkom i badeulykke

En mann i 30-årene av utenlandsk opprinnelse druknet da han var på tur med voksenopplæringa i Hemne videregående skole onsdag formiddag. Mannen bodde på asylmottaket i kommunen, skriver adressa.no.

Klatreulykke i Flatanger

Et ambulansehelikopter er sendt til Flatanger etter en fallulykke i Hanshelleren, som er et populært turmål for fjellklatrere. Ifølge politiet er det en mann som er skadd, skriver adressa.no.

82-åring funnet etter leteaksjon

Den 82 år gamle multeplukkeren ble meldt savnet i går ettermiddag etter han ikke møtte opp til avtalt tidspunkt.

Etter dette har store styrker søkt etter mannen. Etter nesten ett døgn med leting ble mannen funnet i Heståsdalen i Levanger, et område der det er mange hytter, skriver adressa.no.

Mørk sommer for byens hoteller

Ferske tall fra Benchmarking Alliance, videreformidlet til adressa.no av Wiederstrøm Hotel Consulting, viser nemlig at belegget i Trondheim var på 55,5 prosent i forrige måned. Det er en nedgang fra 59,2 prosent for samme måned i 2014.

Syklist påkjørt av lastebil

- Syklisten skal ha blitt påkjørt av en lastebil i Industriveien i Oppdal, sier operasjonsleder Wiktor Pedersen ved Sør-Trøndelag politidistrikt til adressa.no.

Syklisten, en voksen mann, skal ha bruddskader og hodeskader, og sendes til St. Olavs hospital i Trondheim, melder adressa.no.