Astrid Smeplass slipper sin andre singel «Hyde» på fredag. Artisten fra Rennebu skrev låta for et år siden, inspirert av en tegneserie basert på romanen «Dr. Jekyll and Mr. Hyde» av den skotske forfatteren Robert Louis Stevenson.

- Historien handler om en doktor som har fått en ny venn, men denne vennen viser seg å være ham selv i beruset tilstand, forteller Smeplass.

Etter å ha holdt låta for seg selv i nesten et helt år, gleder hun seg til å kunne dele den. Tematikken hun tar opp i sangen tror hun mange kan kjenne seg igjen i. Alle kan til tider ha en todelt personlighet, mener Smeplass. Det melder Adresseavisen.

Ny butikk på Sirkus er konkurs

Kjøkkenutstyr- og interiørbutikken Tilbords på Sirkus Shopping er slått konkurs i Sør-Trøndelag tingrett denne uken. Det var driveren av Idé & Atmosfære KBS as som selv begjærte oppbud i selskapet.

- Gjelden er større enn verdiene. Det har vel sammenheng med at omsetningen i butikken ikke har vært som forventet og har gått ned. Det gjør ikke kostnadene. Derfor har innehaveren valgt å kaste kortene, sier advokat Terje Tapper, til Adresseavisen.

Tre biler kolliderte på Omkjøringsveien

Tre kjøretøy kolliderte på Omkjøringsveien i Moholtlia ved 11.40-tiden. Nødetatene rykket ut til stedet, etter at tre biler kolliderte i forbindelse med fletting.

Ifølge en tipser på stedet var blant annet en mørtelbil involvert i kollisjonen som skjedde i nordgående felt. Høyre felt ble sperret, og det oppsto lange køer. Det skal ikke være snakk om alvorlige personskader, skriver Adresseavisen.

Reginiussen kampklar

Kåre Ingebrigtsen gjør flere endringer i lagoppstillingen i toppkampen mot Strømsgodset søndag. Her kan Rosenborg sikre endelig seriegullet med minst uavgjort.

Han forteller at han gjør endringer defensivt på grunn av slitasje, og bekrefter samtidig at Reginiussen starter. Utover det er han hemmelighetsfull i intervjuet med Adresseavisen.

Og du kan vinne cupfinalebilletter

Er du en av dem som ikke har klart å skaffe deg billetter til cupfinalen mellom Rosenborg og Sarpsborg? Fortvil ikke, du har fortsatt sjansen. Du trenger bare å være litt kreativ, og vise hvordan du ville ha feiret et cupfinalemål.

Pål André Helland viser deg hvordan han gjør det i Adresseavisen sin videoen. Se videoen og les konkurransereglene på adressa.no.