Tre til sykehus

Nødetatene rykket onsdag kveld ut til melding om en trafikkulykke på E6 ved Klett. Det kunne Trøndelag politidistrikt opplyse på Twitter. - Fire biler er invovlert i ulykken. To av bilene står i hverandre, opplyste operasjonsleder Trude Carlsson ved operasjonssentralen i Sør-Trøndelag kort tid etter ulykken. Tre personer ble sendt til sykehus, melder Adresseavisen.

Trump og Clinton vant

Ted Cruz sier tirsdag kveld at han er den eneste republikanske kandidatens om kan slå Donald Trump. Nå ber han de andre kandidatene om å trekke seg. Senatoren fra Texas tok med seg to viktige seire i den såkalte supertirsdag. Som ventet vant han i hjemstaten, og han sikret seg seieren i Oklahoma. Men det var Trump som satt igjen med storeslem etter å ha sikret seg minst seks delstater, med mulighet for seier i ytterligere to. Hos demokratene så vant Hillary Clinton syv stater og sikrer dermed forspranget på Bernie Sanders. Les mer hos Adresseavisen.

Anmelder Salmar

Norges Miljøvernforbund anmelder Salmar for massedøden av oppdrettslaks ved et anlegg ved Frøya i november. Miljøvernforbundet vil ha Salmar straffeforfulgt etter flere paragrafer i Dyrevelferdsloven. Organisasjonen vil også at oppdrettsselskapet skal fratas grønne konsesjoner, på grunn av manglende opplysninger om lusebehandlingen til Mattilsynet. Les mer om saken hos Adresseavisen.

Varm vinter

Desember 2015 og januar 2016 er de to varmeste månedene som er målt globalt. Også februar ser ut til å bli rekordvarm. Tall fra den internasjonale værstatistikeren Maximiliano Herrera viser at hele tolv land i Europa og i Sentral-Asia satte varmerekorder i februar, skriver Adresseavisen.