- Kvinnen meldte ifra til oss, og vi har også fått meldinger fra vitner som har hørt rop, sier operasjonsleder Ebbe Kimo i Sør-Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen.

Politiet ble varslet i 04.15-tiden fredag morgen, om det som skal ha skjedd i området mellom Ila og Sverresborg. Det innmeldte voldtektsforsøket skal ha skjedd utendørs. Kriminalteknikere er fredag morgen på vei til stedet. En mann i starten av 20-årene ble pågrepet i umiddelbar nærhet av åstedet. Han har status som siktet.

Tøffe dager for Mike

Kun timer før Europaliga-oppgjøret mot Dnipro, våknet Mike Jensen med store smerter i magen. Likevel spilte han 20 minutter mot det ukrainske storlaget, for der og da visste han ikke hva problemene var. Dagen etter fikk han påvist akutt blindtarmsbetennelse og gjennomgikk en vellykket operasjon på St. Olavs Hospital samme kveld. Les den dramatiske historien hos Adresseavisen.

Dyrere eneboliger i Trondheim

Eneboligprisene stiger langt kraftigere enn prisen på andre boliger. Fortettingspolitikken er en del av årsaken, mener meglere. De siste 12 månedene har prisen på alle boliger i Trondheim steget med 5,6 prosent, skriver Adresseavisen.

Ellevill Kolstad-jubel

Endelig kunne Kolstad juble for sin første hjemmeseier i eliteserien, med 23-19 over Drammen igår kveld. Og Drammen vil sent glemme førsteomgangen i Trondheim der de kun maktet å score fem mål før pause. Les mer hos Adresseavisen.

«Bølgen» kan vinne Oscar

Den norske katastrofefilmen «Bølgen» er en av 81 filmer som kan vinne den gjeve Oscar-statuetten for beste fremmedspråklige film, men veien fram dit er lang. Det amerikanske filmakademiet har nå sluppet listen over de utenlandske filmene som er kandidater. Filmer fra 81 land er påmeldt. «Bølgen» åpnet filmfestivalen i Haugesund og er Norges første katastrofefilm. Les mer om saken hos Adresseavisen.

Nordmann savnet i Usbekistan

En norsk statsborger forsvant da han besøkte sin syke mor i Usbekistan i fjor. Nå vet ingen hvor han er, skriver Dagbladet. Daniel Anderson kom til Norge fra Usbekistan på 1990-tallet, har vært norsk statsborger i mange år og bodde på Furuset i Oslo. Men siden i fjor vår har ingen her til lands hørt fra ham, skriver NTB.