Matkjedene dumper prisene til oppsiktsvekkende lavt nivå før jul. Frykt for å havne nederst i førjulens pristester er en hovedgrunn.

Men bare varer og merker som er med i de store pristestene får dumpingpris. Noe av det som nå selges for slikk og ingenting er blant annet grøtris, grøt, diverse supper, pepperkaker, posemat og surkål. Les mer om priskrigen her.

Rosenborg advarer mot trønderfest i Ukraina

Rosenborgs siste kamp for sesongen er borte mot Dnipro Dnipropetrovsk 10. desember. I fjor fikk Dnipro-fansen et stygt stempel på seg etter supporterbråk ved flere anledninger, blant annet da de knivstakk flere St. Etienne-supportere i fjorårets gruppespill.

Tove Moe Dyrhaug, daglig leder i Rosenborg understreker viktigheten av at RBK-supporterne må ta sine forholdsregler. På tidligere turer har trønderne satt farge på byene med sang og supportereffekter, men det anbefaler hun på det sterkeste å ikke gjøre i Dnipropetrovsk. Les mer om denne saken i Adresseavisen.

Rygget ned signalstolpe utenfor politistasjonen

- Han prøvde seg på en ryggemanøver utenfor politihuset som endte med at en signalstolpe gikk over ende, sier operasjonsleder Solfrid Lægdheim i Sør-Trøndelag politidstrikt.

Flere vitner så at mannen prøvde å snu med det latvisk-registrerte kjøretøyet. Politiet stoppet ham til slutt på Tempe. Mannens førerkort er midlertidig beslaglagt, skriver Adresseavisen.

Eriksson vil ikke betale hjemturen for tiggere

Arbeids- og sosialminister Robert Eriksson (Frp) setter foten ned mot å betale hjemturen for utenlandske tiggere i Norge.

– For det første skal jeg være klar og tydelig her: Enhver borger som kommer til Norge for å ta seg arbeid, har ansvar for å forsørge og finansiere seg selv. Har man kommet seg til Norge, får man klare å komme seg hjem igjen også, sier Eriksson til NTB.