- Du tøyser med meg nå? Dette kan ikke være mulig. Herregud, var Namsos-kvinnens reaksjon da hun lørdag kveld ble ringt opp av Norsk Tipping. Hun var nemlig den eneste med sju rette på Lotto-kupongen på årets siste trekning, og får dermed 13,86 millioner kroner inn på konto.

- Dette er den største julegaven jeg kunne fått, sier hun til Norsk Tipping.

Les mer hos Adresseavisen.

Truffet i hodet av flaske

En mann ble natt til søndag truffet av en flaske i hodet nederst i Nordre Gate i Trondheim. Det opplyser Sør-Trøndelag politidistrikt på Twitter.

Mannen skal ha blødd såpass kraftig at ambulanse ble tilkalt. Det ble innledningsvis meldt at mannen hadde blitt slått, men nye opplysninger tyder på at flasken kan ha blitt kastet fra en bil. Politiet ønsker vitneobservasjoner fra hendelsen, og opplyser at personer i en sort Audi som forlot stedet mistenkes for forholdet, skriver adressa.no.

24 personer døde etter stormer i USA

Seks personer døde som følge av uværet i Texas lørdag kveld, dermed har tornadoer i flere amerikanske stater kostet 24 mennesker livet i julen, skriver NTB.

Meteorologene varsler det er mer ekstremvær i vente og advarer om forsinkelser på flyplasser og oversvømte veier når reisende vender hjem etter juleferien.

Les mer hos adressa.no.

Nye regler fra nyttår

Skal du ta førerkort neste år får du et nytt krav å forholde deg til. Alle som skal ta førerkort etter 1. januar 2016 må nemlig gjennom en test i tunnelkjøring. Det er bare én av mange endringer i lovverket fra nyttår, skriver aftenposten.no.

Andra ting som er verdt å nevne er at BSU-ordningen utvides til 300 000, og at reglene for å fly drone blir mye enklere.

Les mer om de nye reglene her.

Promillemistenkt etter snørydding

En mann i Trondheim ble lørdag ettermiddag innbrakt til politistasjonen på grunn av mistanke om ruskjøring. Mannen, som er i slutten av 50-årene, skal ha drevet med snørydding med en hjullaster, og politiet mistenker altså at mannen var ruspåvirket.

Det skriver adressa.no.