– Det er helt klart at butikken min passer perfekt her i Midtbyen.

Det sier Randi Beate Berg, innehaver av den lokale livsstilsbutikken Mitt Skattekammer, som selger alt fra klær, sko, vesker, interiør og smykker.

Forrige lørdag åpnet hun ny butikk i Midtbyen.

Det nye lokalet ligger vegg-i-vegg med Vita i Thomas Angells gate. Foto: Ole-Fredrik Lambertsen

Fra før har hun også butikk på Stavset senter.

Om lokasjonen: – Perfekt

– Planene har i lang tid vært å gjøre Mitt Skattekammer mer tilgjengelig for flere kunder. Stavset er ikke akkurat verdens navle, og selv om den går veldig bra, er det mange som synes det er litt langt å dra, sier Berg.

– Nå har vi fått hedersplass i selveste gågata. Den er helt perfekt, sier hun om plasseringen i Thomas Angells gate, like ved Munkegata.

Det bugner av farger i det nye lokalet. Foto: Ole-Fredrik Lambertsen

Nå følte hun seg klar til å utvide.

– Vi er sikker på at vi blir godt mottatt. Kundene har savnet oss på en mer sentrumsnær plass. Når potensialet er stort, så må vi også tenke større, sier hun.

Optimistisk på vegne av Midtbyen

Samtidig er samfunnet på vei til å åpne mer og mer opp. Det har Berg lagt merke til i uken hun har holdt åpen.

– Jeg er så positiv til den tida vi åpner i og den tida vi går imot nå. Det er så mange nye butikker og kafeer i byen, som gjør den så spennende. Det er ingen tvil om at når det åpner nå, vil folk til byen og til kafeene og til yndlingsbutikkene sine, sier Berg.

– Vi ser for oss å bli favorittbutikken med masse fine skatter, som gjør at man bare må stikke innom når man er i byen, sier Berg. Foto: Ole-Fredrik Lambertsen

– Det er helt klart at byen kommer til å bli levende nå. Jeg har allerede sett det på lørdagene som har vært. Det bare bugner, og folk er bare så klare til å bruke Midtbyen og kose seg, sier hun.

– Jeg har veldig står tro på våren og sommeren her i Midtbyen, fortsetter Berg.

Vil utvide mer

Trd.by skrev i januar om butikken, som hadde en tomåneders pop up-kontrakt på City Lade. Mitt Skattekammer opplevde veldige gode tall der, sier Berg, som vil rydde opp i det hun mener ble feil og misforståelser i forrige artikkel.

Opprinnelig kom det ikke med i artikkelen at butikken hadde en pop up-kontrakt ut januar.

Både kjøpesenteret og Berg ønsket å fortsette samarbeidet, men lokalene City Lade hadde tilgjengelige akkurat da ble for store, forteller Berg.

Hun har ambisjoner om flere lokaler.

– Vi er fortsatt i tett dialog med City Lade, i tilfelle riktige lokaler skulle dukke opp, sier Berg.