Værnes-restauranten er en franchise og drives av SSP. Restaurantsjef Brede Gjestvang gleder seg til nyåpningen.

- Vi driver allerede en restaurant på Sola Lufthavn som vi er svært fornøyd med. Nå er vi i gang med Max-restaurant nummer to, forteller han i en pressemelding.

18 ansatte

Hittil har de ansatt 18 personer som skal jobbe i restauranten, men Gjestvang utelukker ikke flere ansettelser.

- Vi ser etter dyktige medarbeidere hele tiden, sier han.

Spisestedet ligger rett etter sikkerhetskontrollen. Restauranten på flyplassen blir den sjette i Norge, og den første de åpner nord for Jotunheimen her til lands.

Gleder seg til åpning

- Nå er vi endelig i Trøndelag, sier Richard Bergfors, VD i Max Burgers i pressemeldingen. I samme melding legger han til at deres langsiktige plan er å åpne 40-50 restauranter i Norge.

Den svenske kjeden har i tillegg til restaurantene på Sola og Værnes åpnet i Lier, på Egertorget og Grønland i Oslo, samt en i Ringsaker.