I halv fire-tiden natt til lørdag rykket politi og ambulanse ut til melding om at en fotgjenger hadde blitt påkjørt i Innherredsveien ved Solsiden i Trondheim.

Lørdag morgen sier operasjonsleder Arnt Harald Aaslund at fotgjengeren sannsynligvis var skyld i ulykken selv.

- Ting tyder på at han har gått ut i veibanen og sparket til bilen, sier Aaslund.

Fotgjengeren fikk behandling fra helsepersonell på stedet og ble brakt til St. Olavs Hospital.

- Han hadde noen skader i ansiktet, blant annet hadde han mistet ei tann, sa politibetjent Ole Petter Ustad til adressa.no i natt. Skadene var ikke alvorlige.

14-åringer tyvlånte bil

Natt til lørdag fikk politiet melding om en utforkjøring ved Hovin i Melhus. Bilen hadde fått omfattende skader, men ingen personer var i nærheten.

- Begge airbagene var utløst og det var omfattende skader på bilen, sier operasjonsleder Arnt Harald Aaslund ved Trøndelag politidistrikt til adressa.no.

Etter ei stund fikk politiet, sammen med lokalt brannvesen som også hadde rykket ut, kontroll på to 14 år gamle gutter som de kunne sette i forbindelse med bilen. De ble sjekket av helsepersonell og overlatt til familien sin.

Kjører i over 200 km/t på E6 i Steinkjer

Gjennom fartsmålinger i 80-sonen på Mæresmyra sør for Steinkjer kan vegvesenet dokumentere at det tidvis kjøres i vanvittige hastigheter. Det skriver Trønder-Avisa. Den høyeste hastigheten som er målt er 209,3 km/t.

- Med utgangspunkt i tallene vi ser må vi vurdereå  intensivere kontrollene. Det må ikke være noen tvil om at vi har fokus på verstingene. Disse skal bort fra trafikken, sier Arild Syvertsen som er leder for operasjonssentralen i Nord-Trøndelag.

MRSA-smitte i Verdal

Mattilsynet fikk fredag melding fra Veterinærinstituttet om at det er påvist MRSA-smitte i en svinebesetning i Verdal.

- Dette er en besetning med smågris. Vi fortsetter arbeidet mandag med å kartlegge hvilke andre besetninger de smittede dyrene har vært i kontakt med, sier regiondirektør Bjørn Røthe Knudsen i Mattilsynet.

Les mer om smitten hos Adresseavisen.

Ingen nordmenn såret i hotellangrep i Egypt

Tre turister ble såret da Bella Vista Hotel i Egypt ble angrepet fredag kveld. Ingen av de ni nordmennene som bodde på hotellet, ble såret, skriver NTB.

Apollo bekrefter overfor TT og Ritzau at en svenske og en danske som var på hotellet, har skader. Det er imidlertid usikkert om dansken ble såret i angrepet, eller skadd på annet vis.

Les mer om angrepet hos adressa.no.