Politi og brannvesen rykket natt til lørdag ut til Frimurerlogen i Trondheim etter at den autmatiske brannalarmen gikk. Ifølge innsatsleder Geir Arne Sjøhagen var det varmgang i et kjøleskap som var årsaken til røyken, og han sier at brannvesenet sannsynligvis avverget en større brann. Les mer på adressa.no.

Et hus i Selbu fikk store skader i en brann fredag kveld. Huset var overtent da brannvesenet kom fram, og røykdykkere søkte gjennom det. Etter hvert fikk politiet kontakt med beboerne, som kunne fortelle at ingen var hjemme da brannen startet. Les mer om brannen.

Natt til lørdag gikk flere væpnede menn til angrep mot en indisk flybase, ifølge det indiske forsvarsdepartementet. Det skriver NTB. To av angriperne og en vakt er bekreftet døde. Les hele saken her.

Dette året vil det være behov for å sende ut mer enn dobbelt så mange personer som i 2015. Tusenvis av asylsøkere med avslag vil gå under jorden og velge svarte penger og kriminalitet, advarer sjef for Politiets utlendingsenhet, Kristin Kvigne, og UDI-direktør Frode Forfang. Les hele saken på adressa.no.

I 2015 tok UP i Midt-Norge over dobbelt så mange ruskjørere som året før. Distriktsleder for Utrykningspolitiet (UP) i trøndelagsfylkene og Møre og Romsdal, Per Einar Hollum, opplyser at UP frem til midten av desember hadde avslørt over 200 sjåfører, mistenkt for å ha vært påvirket av alkohol, narkotika eller begge deler. Les mer her (krever innlogging).

En mann i Molde ble natt til lørdag pågrepet for å ha truet personer i en leilighet samt politiet med kniv. Væpnet politi fikk kontroll på mannen og knivene i nærheten av boligen hvor han fremsatte truslene. Les mer på adressa.no.