183 på rømmen fra soning

Til sammen 183 personer er etterlyst av politiet for ikke å ha møtt til soning. 161 av dem er etterlyst internasjonalt, skriver NTB.

Personer som unndrar seg gjennomføring av fengselsstraff, risikerer bøter eller fengsel i inntil seks måneder.

Mistenkelig dødsfall i Fræna kommune

En mann i 60-årene ble tirsdag kveld funnet død i sin bil i nærheten av Elnesvågen i Fræna kommune i Møre og Romsdal. Politiet betegner dødsfallet som mistenkelig, melder NTB.

Forsøkte å stikke fra politiet på stjålet moped

Natt til onsdag ble en politipatrulje i Trondheim oppmerksom på en moped som det satt to personer på. Begge var uten hjelm, skriver adressa.no.

Mopedistene forsøkte å lure seg unna politiet. De satte etter hvert fra seg mopeden og la på sprang. Den ene av personene hadde gjemt seg i en hekk og ble funnet av en politihund, skriver adressa.no.

Premier League-klubber sikler etter Edvard (14) fra Frosta

Rivalene Liverpool og Everton er begge på jakt etter fotballtalentet Edvard Sandvik Tagseth (14) fra Frosta, ifølge Trønder-Avisa.

En representant fra Liverpool skal ifølge avisa ha kommet på treningen til Neset G14 på Tautra tirsdag kveld, hvor de gjorde siste forberedelser før Norway Cup til uka, skriver adressa.no.

Everton skal ha sett på stortalentet i løpet av to opphold, skriver adressa.no.

Melk uten Rotmo

«Det e itj'nå som kjæm tå sæ sjøl». Slik begynner teksten på den ene siden av melkekartongen fra Q-meieriene.

Nå blir Vømmøl-sitatet fjernet fra kartongene. Overfor adressa.no avviser imidlertid sjefen for Q-meieriene at Twitter-meldingen fra kunden er årsak til at de nå endrer sitatet på melkekartongene, eller at det ligger noe politisk bak endringen.