Det er i anledning Oslo Ess sin Norgesturné at de gjester Studentersamfundet sammen med Comet Kid i april.

Det er med sitt fjerde album, «Konge uten ei krone», som slippes 5. februar. Det snart to år siden deres forrige album «Alle Hjerter Deler Seg» kom ut.

- Først og fremst er de det første ordentlige rockeslippet i Storsalen, og det blir vel ikke annet en bra det, sier er fornøyd nestleder og mediamann ved Klubbstyret, Lars Huneide Thorbjørnsen.

Med på laget er også Comet Kid som leverer kreativ pop- og soul-musikk.

Fengselsstraff for knivstikking

Retten mener at 26-åringen som knivstakk to personer på Torvet i april var tilregnelig. Han dømmes til to og et halvt år i fengsel, skriver Adresseavisen.

- Min klient erkjenner ikke straffskyld fordi det er stor tvil om han var psykotisk da dette skjedde, sa mannens forsvarer, Tore Angen til Adresseavisen under rettssaken.

- Sandberg blir ingen medgjørlig pusekatt

Det mener valgforsker Bernt Aardal om spekulasjonene at Frp-nestlederen får en regjeringspost av Erna Solberg.

- Sandberg har vært temmelig hard i klypa til nå. Hvis han plutselig blir en medgjørlig pusekatt som statsråd, vil det undergrave hans egen troverdighet, sier Aardal til NTB, skriver Adresseavisen.

Redusert parkeringstid

Politikerne i Trondheim har vedtatt å redusere maksimal parkeringstid til tre timer i sentrum.

Målet med tiltaket er å redusere omfanget av arbeidsparkering i sentrum, og dermed frigjøre parkeringsplasser for dem som kommer til sentrum for å handle og øke tilgjengeligheten med bil til Midtbyen. Les mer her.