Snart helg! Skal du trene, feste eller spise god mat? Kanskje du ikke har peiling på hva du skal finne på i Trondheim denne helga? Da kan det være verdt å ta en titt på disse arrangementene for å få litt inspirasjon.

Rosenborg - Kolbotn

Hvor: Koteng Arena

Når: Søndag 19. juli

RBK kvinner møter Kolbotn i helga. Foto: Håvard Jensen

Søndag spiller de historiens andre hjemmekamp som Rosenborg på Koten Arena. Denne gangen møter de Kolbotn. På grunn av koronarestriksjonene er det begrenset adgang som i all annen fotball, så her kan det lønne seg å være rask om du vil sikre deg plass.

Ingebjørg Bratland-konsert

Hvor: Fosenkaia

Når: Lørdag 18. juli

Ingebjørg Bratland i Palmehaven under åpningskvelden i2019. Foto: Wil Lee-Wright / Britannia Hotel

Stormfestivalen på Fosenkaia fortsetter og lørdag er det klart for ekstrakonsert med Ingebjørg Bratland. Fredag kveld står forøvrig Clearwaters/Creedence Night på scenen.

Kunstutstilling

Hvor: Borggården

Når: Hele sommeren

Det er sommer i Borggården om dagen. Foto: Sindre Vartdal

Sommer i Borggården! Gjennom hele sommeren vil både bronseskulpturer og andre metallarbeider sette sitt preg på Borggården.

Bruktmarked

Hvor: Kjøpmannsgata

Når: Søndag 19. juli

Det var godt med både selgere og kjøpere da Bryggerekka bruktmarked ble arrangert i fjor sommer. Foto: Morten Antonsen

Bryggerekka bruktmarked arrangeres hver søndag i sommersesongen på Kongensgate allmenning i Kjøpmannsgata. Markedet er åpent for alle som ønsker å selge sine brukte ting - og som ønsker å kjøpe.

Teater

Hvor: Borggården

Når: Lørdag 18. juli

Teater er noe som står på programmet til Sommer i Borggården. Foto: Sindre Vartdal

I Det Magiske Eventyret presenterer teatergruppa Improoperatørene helt nye eventyrklassikere, skapt på stedet, og helt uten manus, med barna som regissører og bidragsytere! Dette er ett av mange arrangementer under Sommer i Borggården 10. juli – 2. august.