Disney+ fikk 14,4 millioner nye abonnenter i det siste kvartalet, mens Netflix på sin side mistet nesten 1 million abonnenter. Disney+ har nå 221 millioner abonnenter, mens Netflix har 220,7 millioner.

Det gjør trolig Disney+ til verdens største streamingaktør. Den tittelen har de fleste gitt til Netflix tidligere, men regnestykket blir litt vanskelig ettersom Amazon også har oppgitt å ha over 200 millioner seere. Særlig i USA er Amazon-medlemskapet først og fremst brukt for å få tilgang til gratis og raskere frakt i bestillingen fra nettbutikken deres, så hvor mange medlemmer streamingtjenesten har er vanskelig å si.

«High School Musical»-stjernen Olivia Rose Keegan og resten av Disney+-stjernene er nå på det som trolig er verdens største betalte streamingplattform. Foto: Chris Pizzello / AP / NTB

Disney-konsernet opplever uansett gode økonomiske tider. Fornøyelsesparkene er i ferd med å fylles opp igjen etter pandemien. Selskapet noterte en inntekt på 21,5 milliarder dollar i det siste kvartalet, noe som er opp 26 prosent fra samme periode i fjor.