To personer alvorlig skadd

En kvinne i 70-årene og en mann i 60-årene er alvorlig skadd etter en trafikkulykke på E6 på Dovrefjell lørdag kveld. For kvinnen er tilstanden ustabil. Bilen havnet i en bekk etter utforkjøringen.

Les mer hos adressa.no.

18-åring meide ned lyktestolpe

Det ble store materielle skader da en fersk sjåfør på 18 år meide ned en lyktestolpe på Vikåsen natt til søndag. Føreren ble sendt til legesjekk, og politiet vurderer om førerkortet skal beslaglegges.

Les mer hos adressa.no.

Truet kvinne med kniv

En mann ble tidlig søndag morgen pågrepet på Nardo i Trondheim etter at han truet en kvinne med kniv. De to skal ha hatt et forhold tidligere, opplyser politiet. Mannen ble funnet i nærheten av kvinnens adresse av en hundepatrulje.

Les mer hos adressa.no.

Norge nærmer seg EM

Etter 20 målløse landskamper lyktes endelig Alexander Søderlund da Norge tok sin tredje strake kvalik-seier mot Malta. Kampen endte 2-0. Tirsdag spilles det bortekamp mot Italia. Med norsk seier der er vi klare for EM i Frankrike neste sommer.

Les mer om kampen hos adressa.no. Og i denne artikkelen kan du lese mer om Norges muligheter til å nå EM.

Kraftig eksplosjon i Kabul

En kraftig eksplosjon har søndag morgen, norsk tid, rammet Kabul i Afghanistan. Lokalt fjernsyn melder, ifølge NTB, at det skal dreie seg om en selvmordsaksjon rettet mot utenlandske soldater.

Følg saken hos adressa.no.