Like før klokka 13 mottok politiet i Sør-Trøndelag en melding om en trafikkulykke i krysset mellom Kirkegata og Nonnegata i Trondheim sentrum. Ifølge politiet skal en syklist og en bil ha kollidert. Ifølge politiet var syklisten en kvinne i 60-årene. Hun skal ifølge politiet ha klaget over ryggsmerter etter ulykken, og er fraktet til sykehuset for sjekk, skriver adressa.no.

Adressa.no skriver også at politibetjentene som utsteder nødpass på flyplassen har hatt hendene fulle i juni. Dårlig vær gir rekordhøyt press på nødpass på Værnes og kommer du til Værnes uten pass risikerer du å bli avvist.

Bevegelsene i fjellet Mannen er tilbake, og her kan du følge utviklingen direkte. Skredekspertene forventer at opptil 180 000 kubikk, 18 000 lastebillass, kan komme samtidig ned mot Romsdalen. I skrivende stund har ingenting skjedd.

Anders Behring Breivik stevner den norske stat for brudd på menneskerettighetskonvensjonen. Hovedårsaken for stevningen skal være det Behring Breiviks advokat, Øystein Storrvik, omtaler som en "ekstrem isolasjon". Det skriver VG.

Apple har sluppet Ios 8.4 som inkluderer Apples nye strømmetjeneste Apple Music. Her er det du trenger å vite om Apples «Spotify-killer».