Mann satt innesperret i fyrlykt

Politiet starter etterforskning etter at en mann var innesperret i en fyrlykt på Lade molo Trondheim i natt. Politiet fikk åpnet fyrlykta, og der fant de en mann som var såpass omtåket at han måtte hentes i land med brannbåten og fraktes til legevakta. Les mer om denne saken her!

Full mann prøvde å bite politiet

Klokken 23.48 fredag kveld fikk politiet i Nord-Trøndelag melding om en mann i 30-årene som var full og vanskelig ved et utested i Rørvik. - Han kom han med trusler mot politiet, spyttet mot politiet og forsøkte å bite og sparke politiet, sier operasjonsleder Stig Rune Sagen ved Nord-Trøndelag politdistrikt til adressa.no.

Lik funnet på Heimdal

Fredag ettermiddag ble et lik funnet i et skogholt ved Isdamvegen på Heimdal i Trondheim. Politet ser på funnet som mistenkelig, og har ennå ikke identifisert liket. Ifølge politiet skal liket ha ligget der over en lengre periode av tid. Les mer om denne saken her.

Luftangrep i Tyrkia

Tyrkiske fly gjennomførte sju angrep mot den tyrkisk-kurdiske separatistgruppa PKKs baser i Nord-Irak natt til lørdag. Det bekrefter landets statsminister Ahmet Davutoglu. Det melder NTB.

Sju drept av lyn

Sju mennesker fra samme familie, blant dem fire barn, mistet livet i et lynnedslag i Mexico fredag. Enda et barn og en 26 år gammel kvinne ble skadd i episoden, som skjedde mens familien arbeidet i åkeren samtidig med en kraftig storm i Mesa Cuata i delstaten Guanajuato. Les mer her.