Bråkete studenter

Politiet i Trondheim har i løpet av natta fått mye henvendelser om feststøy. Ifølge politiet kommer mye av støyen fra studentkåker, og politiet har ikke hatt tid til å stoppe alle festene. Nå ber operasjonsleder Ebbe Kimo folk om å prate sammen og å vise hensyn, skriver adressa.no.

Her er politiets oppsummering:

På bærtur

En mann i 60-årene fra Malvik gikk seg vill på bærtur i Sverige. Han ble meldt savnet i 18-tiden, og ble funnet av et politihelikopter klokken 02.42. Han var da i god form. Det kan du lese mer om hos adressa.no. Der kan du også lese om en hel rekke lete- og redningsaksjoner som politiet har igangsatt den siste uka.

Slåss seg til legen

To personer ble sendt til legevakt etter en slåsskamp i Verdal natt til søndag. Politiet tror det dreier seg om to gjenger som har barket sammen, men jobber med å skaffe seg oversikt.

Les mer hos adressa.no.

Kjørte over platting i hage

En mann i 20-årene mistenkes for promillekjøring etter at han kjørte inn i en hage og over en platting på Ytterøy i Levanger.  - Hagen fikk noen mindre skader, opplyser politiet.

Les mer hos adressa.no.

Møtte elgen

En MC-fører i 40-årene slapp fra det med lettere skader da han kolliderte med en elg i Otterøy i Nord-Trøndelag sent lørdag kveld. Viltnemnda ble varslet for å ta hånd om elgen.

Les mer hos adressa.no.

Omkom i boligbrann

Én person omkom og en annen er alvorlig skadd etter en kraftig brann i en bygård i Gjøvik natt til søndag. Brannen ble slokket tidlig søndag morgen.

Les mer hos vg.no.