Hadde oppslått pc i frontruta

Onsdag formiddag melder Statens vegvesen at en vogntogfører fikk 6000 kroner i forelegg etter å ha kjørt med oppslått pc i frontruta i Oppdal i dag.

Sjåføren ble anmeldt og fikk en bot på 6000 kroner. Vogntoget tilhører et landsdekkende norsk firma. Det skriver Adresseavisen.

Kan ha telt flyktninger flere ganger

Frontex sier de samme migrantene og flyktningene kan ha blitt registrert flere ganger når grensebyrået fører oversikt over hvor mange som krysser EUs yttergrenser. Det skriver NTB.

Rykket ut til knivtrusler

Politiet i Sør-Trøndelag melder på Twitter onsdag klokka 14.03 at patruljer rykker etter melding om trusler inkludert kniv i Trondheim.- Vi fikk melding om at tre-fire personer krangler på en adresse. Det er trussel om knivbruk så vi sender ut patrulje for å se om vi finner ut av det. Det skal ikke være sett noen kniv, sier operasjonsleder Bjørn Handegard til Adresseavisen.

Politiet avlivet katt med batong

Dyrebeskyttelsen Norge anmelder politiet i Bodø etter at en påkjørt katt ble avlivet med batong onsdag. Les mer om denne saken her.

Over én million så tapet mot Italia

Det ble en nervepirrende kveld for fotballinteresserte nordmenn tirsdag kveld. TV Norge satte ny rekord med nærmere 1,1 million seere i snitt under landskampen tirsdag. Mer om dette kan du lese i Adresseavisen.