MC-fører ble fakket av hundepatrulje

En mann i 30-årene ble pågrepet på fylkesvei 30 i Midtre Gauldal etter å ha stukket av fra en kontroll ved Klett i Trondheim. Ferden gikk sørover langs E6 i høy hastighet, og føreren passerte blant annet en stopp-post på Ler.  Ferden endte på et jorde der føreren forsøkte å løpe. - Han ble stoppet av en hundepatrulje, sier operasjonsleder Solfrid Lægdheim.

Les mer hos adressa.no.

To pågrepet for tagging

Fire personer ble natt til lørdag observert idet de skulle tagge på et tog på Marienborg i Trondheim. Politiet rykket ut og pågrep to personer som nå sitter i politiets varetekt.

Les mer hos adressa.no.

Rema-kjøpmenn i minus

Hver femte Rema-kjøpmann gikk i minus i fjor, og totalt var det 97 Rema-kjøpmenn som endte med røde tall. Underskuddene varierer fra noen tusen opptil nesten to millioner kroner.

Les mer hos adressa.no.

Stordalen med milliontap

I sin nye bok «Jeg skal fortelle deg min hemmelighet» skriver Petter Stordalen om både opp- og nedturer. I 2013 bandt han rentene på alle sine lån, og ifølge boken har han til nå tapt 750 millioner kroner på dette.

Les mer hos VG.no.

Vil granske 22. juli-millioner

Støttegruppen etter 22. juli vil ha en nasjonal gjennomgang av kommunenes bruk av oppfølgingsmidler. Det skjer etter at gruppen ved en rekke anledninger de siste årene blitt kontaktet av berørte som ikke har fått den hjelpen de trenger i sin kommune. - Pengene er mange steder ikke brukt på de berørte, sier leder Lisbeth Røyneland i støttegruppen til VG.

Les mer hos adressa.no.