Mandag rulles Synnøve Findens Kongsgård-ost ut i butikkene i Norge, skriver Aftenposten.no. Den omstridte osten, som ble markedsført som «en jarlsbergost-type fra Synnøve», må sensureres etter at Tine tok bruken av Jarlsberg-navnet til retten. Les hele saken her.

En mann ble funnet død i Nærøy lørdag ettermiddag etter at han var meldt savnet. Mannen i 30-årene har trolig ramlet ned en skrent, sier politiets operasjonsleder Dag Hjulstad til adressa.no. Mannen ble funnet av en luftambulanse med politibetjenter om bord. Les mer her.

En 17 år gammel gutt er pågrepet etter at to menn i 20-årene ble knivstukket på en fest i en bolig i Alta, skriver NTB. Det er uvisst hvor hardt skadd mennene er. Ifølge politiet oppsto det en krangel op festen, som resulterte i at en person trakk en kniv, skriver NTB. Les mer her.

Lørdag ble det delt ut til sammen 590 000 kroner i stipend til unge talent innen kultur, idrett og gründerskap i Trøndelag og Nordvestlandet. Utdelingen fant sted i SpareBank 1 SMNs hovedkontor i Trondheim. 350søknader kom inn. Les om vinnerne her.

En norskregistert bil var lørdag morgen involvert i en trafikkulykke på E14. Føreren stakk av, men lot smuglervarene være igjen, skriver op.se . Mengden alkohol som ble funnet i bilen var så stor at politiet antar at det ikke kun var til eget bruk. Les saken på adressa.no.