Ekstremvær!

Meteorologisk institutt har i formiddag sendt ut Obs-varsel for Trøndelag. Det kan komme 50 til 70 millimeter regn på 12 timer fra i kveld, melder Adresseavisen.

Den voldsomme nedbøren gir fare for lokale oversvømmelser, små jordskred og/eller flomskred der den kraftigste nedbøren kommer.

15 år gammel jente påkjørt

Politiet i Sør-Trøndelag melder på Twitter klokka 10.47 at en fotgjenger er påkjørt av bil i Skovgårdkrysset i Trondheim, skriver Adresseavisen.

Det er ei 15 år gammel jente som har smerter i kne og skulder, og det ut til å gå bra, sier operasjonsleder Ellen Maria Brende, til Adresseavisen.

Dette er kollisjonsverstingene

Kjører du en BMW og attpåtil bor i Oslo så er du offisielt sett en versting sett med forsikringsselskapenes øyne. BMW-eiere er nemlig de som oftest kolliderer, skriver adressa.no.

20 og 50 mennesker migranter døde i Østerrike

Politifolk fant de omkomne i en lastebil som sto parkert ved en motorvei nærheten av byen Parndorf lengst øst i landet torsdag morgen.

Det antas at menneskesmuglere forlot lastebilen mens migrantene var innelåst i kjøretøyet.

Oksygenmangel var trolig årsaken til at migrantene døde, skriver avisa Krone. Dette er så langt ikke bekreftet av politiet, som opplyser at den tekniske etterforskningen på åstedet fortsatt pågår.

Politiet har foreløpig ikke gått ut med det nøyaktige antallet døde, men sier det dreier seg om mellom 20 og 50 mennesker.