Det viser seg mandag at det gikk bedre med halvskadde Pål Andre Helland enn fryktet i kampen mot Odd. - Kroppen tålte kampen, sier Rosenborg-profilen til adressa.no.

Sør-Trøndelag tingrett besluttet i dag å dømme en 44-årig mann, som er bosatt i Trondheim, til sju års fengsel for grov mishandling og gjentatte voldtekter av stedatteren og mishandling av eks-kona, melder adressa.no.

Mandag ettermiddag melder politiet i Sør-Trøndelag via Twitter at de ønsker tips angående en «brun eller burgunder litauisk registrert Jeep personbil som opererer i trondheimsregionen.» - Vi ønsker tips om bilen fordi hjemmetjenesten i kommunen skal ha følt seg forfulgt av den i helga, sier operasjonsleder Wiktor Pedersen til adressa.no.

Etter at en ansatt fikk påvist tuberkulose i april i år, har 115 personer ved Kolstad skole blitt testet for den alvorlige sykdommen. Testen ga fire positive prøver, melder nrk.no.

Minst 15 personer omkom og mange ble skadd da en ulovlig fyrverkerifabrikk eksploderte i den nordlige Hebei-provinsen, ifølge NTB. Hele saken finner du på adressa.no.