Maling-søl på Brattøra

Politiet ble varslet om hendelsen på Trondheim godsterminal Brattøra klokken 04.20 mandag morgen.

- Det er en konteiner med 20 tusenlitersfat som har veltet. Vi har tilkalt Børstad transport, som er spesialister på spesialavfall. De har utstyr til å suge opp malingen, sier brannmester Hans Jørgen Kristoffersen til adressa.no.

Hengte etter bil på skateboard - skadd

En 14 år gammel jente er brakt til sykehuset i Arendal i bevisstløs tilstand etter å ha stått på et skateboard og hengt etter en bil ved Hove camping, skriver adressa.no.

11-åring skal ha blitt befølt i Pirbadet

Helt siden politiet fredag kveld fikk melding om at ei 11 år gammel jente ble befølt i Pirbadet har etterforskere jobbet med saken. Søndag er det gjennomført flere avhør, og politiet har også sikret seg overvåkningsmateriale fra badeanlegget, melder adressa.no.

Skjelbreds lagbuss beskutt

Hertha Berlins lagbuss ble søndag beskutt. Sjåføren var på vei til å hente spillerne på togstasjonen i Bielefeld da hendelsen inntraff, skriver adressa.no.

Per Ciljan Skjelbred og lagkameratene var ikke i bussen da det hele skjedde. Lagbussen var på vei til å hente troppen da de ankom Bielefeld før gårdagens cupkamp mot Arminia Bielefeld.

Vil kjøpe færre kampfly

Dersom forsvarsbudsjettet ikke styrkes, mener forsvarsledelsen at det er nødvendig anskaffe færre F-35 kampfly enn planlagt. I stedet ønsker de å prioritere å kjøpe maritime overvåkingsfly. Les mer på adressa.no.