Kollisjon på Kroppanbrua

En bilfører skal ha stoppet på brua for å forhindre at en kvinne hoppet. Bilen som stoppet skal dermed blitt påkjørt bakfra en av annen personbil. Politiet twitret om kvinnen klokken 13.45, men da de kom til stedet hadde to biler krasjet. Det skal ikke være snakk om alvorlig personskade, skriver Adresseavisen.

Klikka for «Bruttern»?

Ordkrigen mellom Rosenborg og Stabæk tilspisser seg før kveldens semifinale i cupen. Etter Kåre Ingebrigtsens uttalelser mot Stabæks sportssjef, Inge André Olsen, gikk Ingebrigt Steen Jensen ut og forsvarte sørlendingen. Kommentaren fra RBK-treneren dreide seg om overgangssaken fra 2011.

-Har det klikka for «Bruttern»? spør Steen Jensen. Det melder Adresseavisen.

Det er duket for et spennende oppgjør på Lerkendal onsdag klokken 20.00.

Bort med bilene

Det jobbes nå med en innsnevring av Brøsetveien, fra to til ett felt. Prosjektet er en del av miljøparken, og skal begrense trafikken i området. Det er rapportert om stor trafikk og høy fart, og oppfordringen om innsnevring av veien kom fra velforeningen i området, melder Adresseavisen.

Leteaksjon etter jeger

I Snåsa er det satt i gang med stor leteaksjon etter en jeger ikke kom hjem tirsdag kveld. Onsdag formiddag informerte politiet i Nord-Trøndelag om at letemannskapet var på vei til området. Mannen i 50-årene har vært ute siden klokken 11 tirsdag formiddag, og hadde til hensikt å komme tilbake rundt klokken 20 på kvelden, skriver Adresseavisen.

Utestengte RBK-supportere

Supporterne som kom med drapstrusler mot Bakenga under kampen mot Molde på søndag, blir utestengt fra alle kamper i seks måneder, skriver RBK på sin nettside. Kjernen stiller seg også bak denne avgjørelsen.