- Jeg tror nesten ikke det er sant. Det er helt vanvittig, sa NRK-ekspert Håvard Tvedten like etter kampslutt.

Da hadde Norge slått vertsnasjonen Polen i EM med to mål. Sluttresultatet ble 28-30.

- Guttene har hjertet langt utenfor drakta og viste kløkt. Jeg er vanvittig glad på gutta sine vegne, sier Norge-trener Christian Berge til TV 3.

Dermed har Norge skjebnen helt i egne hender. En seier til er muligens nok for å gå til semifinale, skriver adressa.no. Mandag møter Norge Makedonia, mens Frankrike venter på motsatt banehalvdel på onsdag.

Les mer om kampen, og veien videre, her.

To personer forsøkt ranet med kniv

Klokken 03.25 natt til søndag fikk politiet melding om at to personer var forsøkt ranet med kniv i Mellomveien ved Lademoen i Trondheim.

- De ble oppsøkt av en mann som truet med kniv og ønsket pengene deres. De ga ikke fra seg noe, og vedkommende løp fra stedet, sier operasjonsleder Solfrid Lægdheim ved Trøndelag politidistrikt til adressa.no.

Gjerningspersonen er ikke pågrepet, men politiet mener å vite hvem det er. Ingen ble fysisk skadet, men opplevelsen var svært skremmende for de to som ble utsatt for ransforsøket.

Nektet å betale drosjeregningen

En 45 år gammel mann er anmeldt etter at han nektet å betale drosjeregningen og ble voldelig mot en drosjesjåfør i Trondheim natt til søndag. Det var drosjesjåføren som varslet politiet.

- Han hadde en passasjer som ikke hadde tenkt å gjøre opp for drosjeturen. Sjåføren insisterte på å få penger, og da ble passasjeren umedgjørlig, sier operasjonsleder Solfrid Lægdheim ved Trøndelag politidistrikt.

Passasjeren, som beskrives som meget beruset, sparket i bilen og slo drosjesjåføren. Sjåføren måtte en tur innom legevakta, skriver adressa.no.

Tre pågrepet etter slossing ved hotell

Flere politipatruljer rykket lørdag kveld ut til melding om slåssing ved et hotell i Trondheim. Det opplyser Trøndelag politidistrikt på Twitter.

- Vi fikk melding fra vektere som hadde problemer med gjester som nektet å forlate stedet. Det utartet seg til et håndgemeng. Vekterne klarte å skille partene, men vi var ønsket til stedet, sier operasjonsleder Solfrid Lægdheim ved operasjonssentralen i Sør-Trøndelag.

Politiet valgte å ta med seg inn tre personer.

Les mer hos adressa.no.

Livløs person funnet i bagasjerom

En 17 år gammel mann ble funnet i bagasjerommet på en bil etter en biljakt i Oslo natt til søndag, skriver NTB.

– Klokka 02.23 fikk vi melding fra et vitne på Vestli som hadde observert at en livløs person ble lempet inn i bagasjerommet på en stasjonsvogn, opplyser operasjonsleder Ola Krokan i Oslo politidistrikt til NTB.

Politiet fikk stanset bilen ved å kjøre på den, og i bagasjerommet fant de en livløs person med svak puls og pust. Han er brakt til sykehuset, mens de fire mennene som satt i bilen er pågrepet. Føreren av bilen var beruset eller ruset.

Les mer hos adressa.no.

Ung kvinne overfalt og befølt i Oslo

En ung kvinne ble overfalt, slått i ansikt og hode, og befølt, av to menn på Frogner i Oslo natt til søndag, ifølge politiet. Det skriver NTB.

- De to ukjente mennene gikk bak henne og spurte om hun ville være med dem hjem. Da hun svarte nei skal de ha slått henne flere ganger i ansiktet og hodet, revet opp skjørtet og befølt henne på overkroppen, opplyser Tor Jøkling i Oslo politidistrikt til NTB.

Les mer hos adressa.no.