Har du en femtagget julestjerne, så har du kanskje hengt den med en av taggene rett ned? Da kan det hende du gleder satanister like mye som folk i julestemning. En av dem som har reagert på stjernebruken, er Andrew Marson som bor i Trondheim.

- Jeg synes det er veldig merkelig. Det ser helt rart ut. Dette er jo satanismens tegn, sier Marson til Adresseavisen.

To personer alvorlig skadet etter kollisjon

I går etter middag ble tor personer alvorlig skadet etter en kollisjon nord for Steinkjer.

- Føreren og passasjeren av den ene bilen er alvorlig skadet. De er nå fraktet med luftambulansen og SeaKing til St. Olavs Hospital, opplyser Rune Reinsborg, operasjonsleder ved Nord-Trøndelag politidistrikt. Les mer om dette i Adresseavisen.

Gikk løs på både drosje og sjåfør

Politipatrulje rykket i 00.30-tiden ut til Saupstad hvor en drosjesjåfør, en mann i 30-årene, hadde blitt utsatt for vold av en mannlig passasjer.

- Han hadde også gjort skadeverk inne i drosjen. Sjåføren ble ikke påført alvorlige skader.

Den mistenkte mannen i slutten av 30-årene blir anmeldt for forholdet, skriver Adresseavisen.

To mistenkte drept etter skyteepisode i California

Politiet havnet i konfrontasjon med de mistenkte i et boligområde i San Bernardino etter å ha jaget dem etter skyteepisoden ved Inland Regional Center, hvor opptil 14 personer ble drept.

TV-bilder fra boligområdet viste en person som lå livløs på bakken i nærheten av en bil som gjerningspersonene skal ha brukt. Bilen var full av kulehull, og vinduene var knust. Én politibetjent ble skadd i skuddvekslingen, men det skal ikke være snakk om alvorlige skader. Det skriver NTB.