Nye tall fra Statistisk sentralbyrå (SSB) indikerer at den store mengden med svenske arbeidssøkende begynner å minke. Likevel er det mange svenske som "redder" serveringsbransjen i Trondheim. Les mer om saken på adressa.no her (krever innlogging).

I morgentimene ble en mannlig bilfører (44) bragt inn fra Sandmoen av politiet. Han er mistenkt for ruspåvirket kjøring og kjøring uten gyldig førerkort. Det skriver Sør-Trøndelag operasjonssentral på Twitter.

Den tradisjonsrike bedriften Lade Metall i Trondheim har gått konkurs. Beriften skal ha gått i underskudd i flere år, og nå mister 16 ansatte jobben. Det skriver adressa.no.

Rekordmange kjøper nå bøker i papirformat, og salget av e-bøker går ned. Det skriver Adresseavisen i dagens papirutgave.

Indonesiske myndigheter har stengt fire av landets flyplasser, deriblant flyplassen på ferieøya Bali, på grunn av et vulkanutbrudd på øya Java. Det skriver NTB.

En kvinne i 40-årene stakk fra stedet etter å ha knivstukket en mann i 40-årene i Hvedingveita i Trondheim sentrum i går like etter klokken 14. Mannen i 40-årene som ble skadd i knivstikkingen ble fraktet til St. Olavs Hospital. Kvinnen ble pågrepet kunkort tid etter hendelsen, skriver adressa.no.

Og for deg som tok en tidlig kveld i går: Rosenborg skuffet med 0-0 hjemme mot amatørene fra Færøyene, Vikingur. Dermed kom de seg videre og Rosenborg skal møte KR Reykjavik i neste kvalifiseringsrunde. Les mer om saken her.