22. april skrev trd.by om en 15 kvadratmeter stor leilighet på Ranheim som hadde en prisantydning på 100 000 kroner.

Den var godt slitt, for å si det mildt.

- På mine 23 år i bransjen, så har jeg aldri sett en så liten, så dårlig og så billig leilighet, sa Per Helge Toset, daglig leder i Nova Eiendomsmegling, om leiligheten.

Følg trd.by på Facebook

Gikk for 180 000

Toset fortalte at hele leiligheten måtte renoveres.

- Alt må gjøres noe med. Badegulvet har løftet seg flere centimeter, og man kan se varmekablene tydelig. Leiligheten er brannfarlig og strømmen koblet av, ramset Toset opp.

Men det skremte ikke vekk folk fra leiligheten.

- Vi hadde én visning. Der var det 44 interessenter, og vi endte opp med tre budgivere. Leiligheten ble solgt for 180 000 kroner, forteller Toset.

Badegulvet har løftet seg flere centimeter. Foto: per helge toset

- Kanskje litt i overkant

Inkludert fellesgjelda, så ble totalprisen for leiligheten 630 000 kroner. Det tilsvarer en pris på 42 000 kroner per kvadratmeter.

- Totalprisen er ikke så veldig lav, men det er nok riktig verdi. Jeg synes kanskje prisen gikk litt i overkant, men det er uansett innenfor det som er forventet, sier Toset.

- Selv om man trenger rørlegger og elektriker, så er det mye man kan gjøre med boligen selv. Da kan man spare en god del penger, legger han til.

Tidligere fortalte Toset at leiligheten kan passe for handye førstegangskjøpere eller pendlere. Han vet ikke hva de nye eierne har planlagt for boligen.