Opptur for Kleins

Det familieeide kleskonsernet Kleins hadde en omsetning på 105,2 millioner kroner i fjor, og det er 5,8 millioner mer enn i 2013, skriver adressa.no. Samtidig er både drifts- og årsresultatet snudd fra underskudd til overskudd. Resultat før skatt endte på 196 513 kroner i fjor.

Les mer på adressa.no.

Nordmann skal være bortført på Filippinene

En nordmann skal være bortført på Filippinene sammen med to canadiske turister og en filippinsk kvinne.

En uidentifisert gruppe væpnede menn bortførte fire personer fra et populært feriested sør i landet, melder nyhetsbyrået Reuters.

Les mer på adressa.no.

Trondheim får større ambulansehelikopter

Luftambulansetjenesten ANS har vedtatt at det skal innføres større ambulansehelikoptre i Trondheim og Bergen. De nye helikoptrene skal kunne utføre mer avanserte oppdrag enn i dag.

Les mer på adressa.no.

Ranheim - Brann

Et fullsatt Ranheim stadion ga en fin ramme, men dessverre ble det ikke fulgt opp på banen.

Ranheim kom nærmest da Robert Stene traff stolpen, men det endte 0-0 i en sjansefattig affære.

Les mer på adressa.no.

- IS drepte mistenkte homofile

Jihadistgruppen Den islamske staten (IS) likviderte mandag ni menn og én gutt som den mistenkte for å være homofile, hevder en eksilgruppe.

Gruppen Syrian Observatory for Human Rights (SOHR) opplyser at drapene skjedde på to ulike steder i Syria, og at alle de ti ble drept etter å ha blitt anklaget for homofili.

- Apple vil lage elbil

IT-giganten Apple planlegger å produsere en elbil som skal være på veien i løpet av 2019, opplyser kilder til Wall Street Journal.

Ryktene har vært flere om at Apple jobber i det skjulte med å utvikle en høyteknologisk bil, men ingenting er bekreftet.

Ifølge WSJ har bilprosjektet fått kodenavnet «Titan», og prosjektlederne skal ha fått grønt lys til å øke sitt team fra 600 til 1.800 personer.

Masteroppgaven til Marte (24) vekker internasjonal oppsikt

«Fortell meg hvem du er, og jeg skal fortelle deg låsemønsteret ditt». Omtrent slik er hypotesen som ligger til grunn for Marte Løges masteroppgave ved NTNU, skriver adressa.no.

Forskningen hennes dokumenterer at låsekodene våre på mobilen ofte er forutsigbare. Det passer dårlig sammen med sikkerhet, skriver Aftenposten i dag.

Les mer om Martes masteroppgave på adressa.no.