Politiet i Hedmark gikk natt til søndag ut med navn og bilde i forbindelse med leteaksjonen i Rendalen. 90 år gamle Bjørn Rennemo fra Stjørdal har vært savnet siden tidlig lørdag ettermiddag. Blant annet har politihelikopteret fra Oslo, Røde Kors og Norske Redningshunder deltatt i søket. Søndag morgen deltar også mange frivillige for å finne Rennemo. Les mer på adressa.no.

Det ble lørdag kveld satt i gang politijakt etter en hvit campingbil i Midtre Gauldal. Årsaken var at en motorsykkel ble presset av veien ved Garli, og at den utenlandskregistrerte bilen kjørte videre etter ulykken. MC-føreren var ved bevissthet og ble fløyet til St. Olavs Hospital. Skadeomfanget er ukjent, skriver adressa.no.

Flere unge menn på Hitra havnet i politiets søkelys natt til søndag. Årsaken var at de hadde kjørt rundt på Fillan og skutt ut bilvinduet med paintballgevær. Det er ifølge politiets operasjonsleder Rune Brandmo uvisst om de skjøt mot personer. Lensmannen på Hitra følger opp saken, skriver adressa.no.

Passasjerferja Stena Jutlandica ble natt til søndag påkjørt av en tankbåt utenfor Göteborg. Det er ikke meldt om personskader, skriver NTB. Ferja fikk hull i skroget, men kunne gå for egen maskin etter sammenstøtet.

Etter at Molde tapte 1-2 mot Bodø/Glimt i går, skriver CMore-ekspert Joacim Jonsson at han ikke tror noen av årets Molde-spillere ville kommet med i Rosenborgs førsteellever, skriver adressa.no. Rosenborg ligger nå elleve poeng foran Molde med én kamp mindre spilt.

Verket Tonje Angelsen eller Sondre Nordstad Moen lyktes på friidrettsstevnet i Heusden i Belgia i helgen. Høydehopper Angelsen rev tre ganger på høyden 1,88, og dermed ser det mørkt ut for VM-deltakelse, skriver adressa.no.