Pengene fra årets aksjon går til å bevare noen av verdens største regnskogområder i Peru, Brasil, Kongo og på øya Ny-Guinea.

– Dette er helt fantastisk! Vi i Regnskogfondet er både overveldet og enormt takknemlig for alle som har bidratt, enten som frivillige i komiteer rundt i kommunene, som bøssebærere eller med bidrag til TV-aksjonen, sier daglig leder Lars Løvold, ifølge NTB.

Gullfeiring satt på vent

Over 20 000 tilskuere hadde møtt opp for å se RBK sikre seriegullet på hjemmebane igår kveld. Men selv om 1-1 mot Bodø/Glimt i realiteten var nok for å ta seriemesterskapet i år, så trenger Rosenborg minst en kamp til for å feie all tvil til side. Les referat om kampen mellom RBK og festbremsene fra Bodø hos Adresseavisen.

Trønder-lag vant

Mens RBK måtte nøye seg med uavgjort, så seiret Byåsens håndballjenter med 28-25 mot Nordstrand. Byåsen ledet med syv mål me dpause og gjorde det ifølge Adresseavisen, litt for spennende i andre omgang. Også ferske Nidaros Hockey gjorde sine ting bra i helga, med to seire mot Gruner 2 i seriestarten i norsk 2.divisjon. Eskil Bakken scoret første mål for laget noensinne på lørdag. Trondheim-Ørn på sin side tapte kampen mot Stabæk på søndag.

Arvet rikdommen

Blant Norges 100 rikeste er det bare 23 personer som har bygd opp formuen fra grunnen av. Ligningslistene som ble lagt fram fredag, viser at 77 av de 100 med størst formue her til lands, startet med en stor arv, ifølge Dagens Næringsliv.