Fant nål i kosebamse

Sarah Foss fra Trondheim fikk seg en overraskelse, da hun så hva som gjemte seg inne i kosebamsen til datteren, som hun hadde fått fra tivoliet. Det var nemlig en flere centimeter lang nål. Mer om denne saken kan du lese her.

Savnet mann funnet

Et Sea King-helikopter startet søk ved Nedalshytta i Tydal og nordover vest for Sylan i 04-tiden fredag morgen etter at en mann ble meldt savnet torsdag kveld. I 06.45-tiden opplyser politiet at mannen er funnet ved Skreddarsjøen på svensk side av grensen, skriver Adresseavisen.

SMS ga drapsmistanke

SMS-er ga drapsmistanke mot 14-åring i Søgne.Politiet trodde først at det ikke hadde skjedd noe kriminelt, men tekstmeldinger på telefonen til Alma Gabriela Knutsen rettet mistanke mot tenåringsgutten som nå har tilstått å ha drept jenta, skriver VG. Les mer her.

Mer flyktninger

Over 8 av 10 mener Norge bør ta imot like mange eller flere enn de 8.000 kvoteflyktningene som Stortinget har vedtatt, viser en fersk meningsmåling. Det skriver NTB.

Var aktiv på sosiale medier

IS-gisselet Ole Johan Grimsgaard-Ofstad (48) skal ha isolert seg mer og mer på starten av 2000-tallet. Nordmannen har vært svært aktiv i sosiale medier. Ifølge Aftenposten og VG skal han på et tidspunkt ha blitt kontaktet av PST på bakgrunn av uttalelser på nettet. Les mer om dette her.