Krasjet med tre

To personer er mistenkt for promillekjøring etter at en bil krasjet i et tre på Orkanger i 4-tiden natt til søndag. Begge hadde stukket fra bilen, og politiet søker søndag morgen med hund i frykt for at det kan ligge flere skadde personer i terrenget. Les mer hos adressa.no.

Ble slått bevisstløs i Trondheim

Én person ble slått bevisstløs i en slåsskamp mellom fire-fem personer ved et spisested i Trondheim. Vedkommende kviknet fort til da politiet kom til stedet, og det hele endte med at alle kamphanene - og hønene, ble bortvist fra stedet. Mer hos adressa.no.

Trondhjemmer ble millionær

En mann fra Trondheim vant lørdag kveld hele 6,8 millioner kroner i Lotto! Det fikk han til fordi han hadde prikket inn tallene 5, 7, 13, 24, 28, 29 og 33 på kupongen sin. - Jeg drømmer om et hus på stranda i et varmere strøk, og nå har jeg muligheten til å kjøpe det, sa han etter at storgevinsten var et faktum, skriver adressa.no.

Død mann savnet i flere måneder

Mannen som ble funnet død ved Østre Rosten i Trondheim på fredag er ikke utsatt for noe kriminelt. I en pressemelding opplyser politiet at avdøde er en person som ble meldt savnet til politiet for syv måneder siden. Mer hos adressa.no.

Kvinne ranet i Skien

En ung kvinne ble natt til søndag dratt ut av en bil og ranet i Skien i Porsgrunn. Raneren er fortsatt på frifot, skriver VG.