Mann siktet

En mann ble innbrakt og senere siktet etter brannen i Thora Storms vei natt til lørdag. Politiet etterforsker fortsatt for å finne brannårsaken, melder Adresseavisen.

Overgrep

Troms-politiets siktelse mot en mann som opprinnelig er hjemmehørende i Trøndelag omfatter nå overgrep mot 19 barn, samt besittelse av levende bilder av overgrep. Les mer hos Adresseavisen.

NTNU-jubel

- Det ble litt jubel da jeg så det på adressa.no. Det er en fantastisk nyhet, sier trondheimsordfører Rita Ottervik til Adresseavisen, etter at det ble det klart at regjeringen har bestemt seg for å samle hele NTNU i området Gløshaugen, Øya og Kalvskinnet.

Må stå over

Alexander Søderlund må stå over med gule kort i seriefinalen til helga, og Matthías Vilhjálmsson vil etter alle solemerker ta over hans plass på topp for RBK. Men islendingen er skadet. Medisinsk koordinator Haakon Schwabe beroliger med at det ikke er noe alvorlig, skriver Adresseavisen.

En motorsyklisten har tirsdag ettermiddag krasjet med en personbil på fylkesvei 704 på Torgårdssletta i Trondheim kommune, ifølge 110-sentralen i Sør-Trøndelag. - Føreren av motorsykkelen er tatt med til St. Olavs Hospital, sier Frank Indergård ved 110-sentralen til Adresseavisen.

Million-inntjening

Tromsøværing og tidligere NTNU-student, Wordfeud-grunder Håkon Bertheussen (32), etablerte sitt eget firma Bertheussen IT AS i Trondheim i 2012. Nå viser regnskapet at gründeren tjente enda flere millioner i fjor enn året før, heter det hos Adresseavisen.