Mann alvorlig skadet

En mann er alvorlig skadet etter påkjørsel av elg. Ulykken har skjedd på fylkesvei 755 ved Meltingvatnet i Inderøy. Politiet ble varslet klokken 05.56. - Det satt én person i bilen. Han betegnes som alvorlig skadd, og blir fløyet til St. Olavs Hospital i luftambulanse, sier operasjonsleder Johnny Olsen i Nord-Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen.

Sparte på gambling

Norwegian-sjef Bjørn Kjos gamblet på at oljeprisen skulle falle og har spart 1,3 milliarder kroner på prisnedgangen det siste året, skriver Dagens Næringsliv. Les mer om dette på NTB.

30 mill. til flyktningehjelp

De største hjelpeorganisasjonene i Norge har fått inn 29.750.000 kroner til flyktningsaken de siste dagene, skriver Dagsavisen. Les mer om dette her.

Savnet kvinne funnet

Mandag kveld kunne sønnen til Grete May Fjeldstad (75), Lørenskog-kvinnen som har vært savnet i Tyrkia siden slutten av august, fortelle at han er gjenforent med moren, skriver VG. Les mer her.

Førerassistent kan redde liv

Førerassistenter kan halvere antall døde og skadede på norske veier. Trafikkforsker advarer likevel mot «halvautomatiske» biler. Les mer her om dette på adressa.no.