– Vi er ganske sikre på at folk vil like det, sier Omar Rudberg, som har en av hovedrollene i Netflix-hiten.

Opptakten i den nye sesongen er som følger: Juleferien er over, og prins Wilhelm vender tilbake til Hillerska internat med tanker om både å hevne seg på fetter August – samt å vinne Simon tilbake.

– Det er som om følelsesspekteret hans beveger seg mellom to ytterpunkter, sier prinse-tolker Ryding. Han er spent på å se hvordan den nye retningen blir mottatt av seerne. Siden dramaet hadde premiere i fjor sommer, har «Young Royals» blitt en stor hit med unge seere over hele verden. Mange kontakter også skuespillerne direkte.

– Noen forteller at serien har hjulpet dem med å komme ut, sier Ryding.

– Denne serien har betydd utrolig mye for meg, sier Omar Rudberg. Foto: Jessica Gow / TT

For Omar Rudberg har serien betydd svært mye. Dels fordi rollen ble hans gjennombrudd som skuespiller, men også fordi rollen han spiller har betydd så mye for seerne, forklarer han.

– Jeg skulle på en måte ønske at jeg ikke var med i serien – men i stedet hadde sett den da jeg var 13. Men å få muligheten til å være med på dette, er helt fantastisk, slår han fast.

Seriens hovedforfatter Lisa Ambjörn ser at det er høye forventninger når fortsettelsen på historien skal rulles ut: – Nå har vi en enorm fanbase som har veldig sterke meninger om hver eneste scene, sir hun.

Andre sesong har premiere på Netflix 1. november.