• Aktuelt
  • Underholdning
  • Livsstil
  • Meninger
  • Uteliv
  • Trening
  • Kultur
foto
Åtte av ti nordmenn planlegger å spise ribbe eller pinnekjøtt på julaften i år. Her ser vi pinnekjøtt hos slakter Jan Strøm-Larsen hos Strøm-Larsen i Oslo. Foto: Lise Åserud / NTB
Aktuelt

Pinnekjøttet spiser seg inn på ribba

Åtte av ti nordmenn planlegger å spise ribbe eller pinnekjøtt på julaften i år. Men nå nærmer pinnekjøtt nærmer seg ribbe i popularitet, skriver Nationen.

NTB
Publisert: 19. desember 2022 kl. 13:51
Del denne artikkelen på Twitter Del denne artikkelen på e-post
Utforsk tema:
  • Julemat
  • Pinnekjøtt
  • Jul
  • Trøndelag
Ansvarlig trd.by
Line Dreier Pevik
Utviklingsredaktør Adresseavisen
Christer Solbakk Johnsen
Sjefredaktør Adresseavisen
Kirsti Husby
Kontakt og tips
trd.by@adresseavisen.no
Telefon
46 40 72 00

Adresseavisen arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Se også Redaktøransvar. Adresseavisen har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2023 © Adresseavisen.

Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy.