Historisk regn-rekord

Åfjord - Momyr satte en historisk nedbørrekord under «Roar»-regnet i forrige uke. Fra torsdag klokken 08.00 til fredag klokken 08.00 falt det van(n)vittige 182,3 millimeter nedbør, skriver adressa.no.

Det tilsvarer 182 liter vann per kvadratmeter, skriver adressa.no.

Nedbørsummen er den største døgnnedbøren som noen gang er målt i landsdelen uansett måned.

Gaula-ulykken

Fredag i forrige uke ble den tre år gamle gutten som havnet i Gaula utskrevet etter halvannen måned på St. Olavs Hospital. Foreldrene er svært glade for at det gikk så bra med sønnen.

- Vi er veldig glade, og vi vet at det er en utrolig historie, sier faren til Trønderbladet.

Mann skadd i arbeidsulykke

Ulykken skjedde klokken 10.00 mandag på Reinsholm i Verdal. En mann i slutten av 20-årene ble skadd da han fikk materialer fra en truck på beinet.

Les mer på adressa.no.

Henning Mankell er død

Henning Mankell døde mens han sov mandag morgen i Göteborg. Det opplyser Mankells tyske forlag Hanser.

Mankell hadde i lengre tid vært syk. Han opplyste i januar i fjor at han var blitt diagnostisert med kreft. I mai i år uttalte han at behandlingen fungerte og at utviklingen gikk rett vei, skriver adressa.no.

Mankell er først og fremst kjent som forfatteren bak de populære krimbøkene om politietterforskeren Kurt Wallander, men har også skrevet en rekke ungdomsbøker, romaner, filmmanus og teaterstykker, skriver adressa.no.

- Trondheim som nytt politihovedsete

Ikke uventet foreslår Politidirektoratet Trondheim som nytt hovedsete i det nye Trøndelag politidistrikt. Nå skal forslaget ut på høring.

Les mer på adressa.no.