RBK vant 1-0 borte mot KR Reykjevaik på Island torsdag kveld, og sikret seg dermed et godt utgangspunkt for returkampen på Lerkendal om ei uke. Med seier eller uavgjort der, så er Rosenborg videre til 3.runde i europacupen. Les mer om kampen på sporten på adressa.no.

Talentspeider Stig Torbjørnsens tid i Rosenborg er over, skriver adressa.no. I en pressemelding fra Rosenborg står det at klubben de siste månedene har jobbet med å bygge en ny struktur på speidervirksomheten, og at denne jobben vil intensiveres fremover.

En råkjører ble oppdaget av en politipatrulje på E6 i Melhus ca kl 03.30 natt til fredag, og patruljen tok en gjennomsnittsmåling av bilen, og sjåføren (19) mistet førerkortet, sier politiet til adressa.no.

Klokken 23.30 rykket nødetatene ut etter at det kom inn meldinger om at en bil stod i brann på en rasteplass ved Garli, nord for Berkåk. Ingen personer ble skadd. Se bilde og les sak på adressa.no.

En amerikansk domstol har funnet James Holmes skyldig i massakren på tolv mennesker i en kinosal utenfor Denver i 2012. Holmes åpnet ild under premiere av den siste Batman-filmen, «The Dark Knight Rises» i en kinosal i Aurora. Tolv mennesker ble drept og 70 ble såret under massakren, og det skal nå avgjøres om Holmes får dødsstraff. Les mer på adressa.no.