Klokken 04.47 søndag morgen kom det inn melding om brann på et kjøkken i en boligblokk på Risvollan i Trondheim. Nødetatene rykket ut med det de hadde av tilgjengelige mannskaper og startet umiddelbart evakuering.

Det opplyser innsatsleder Roger Mogstad ved Sør-Trøndelag politidistrikt til adressa.no.

Brannvesenet fikk raskt kontroll på brannen, som begrenset seg til én leilighet. Det var imidlertid røykskader på flere leiligheter, og totalt fire leiligheter er ubeboelige.

- Vi kan ikke si noe om årsaken til brannen nå, sier Mogstad.

Fikk alvorlige kuttskader

En mann ble slått med flaske i Midtbyen natt til søndag. Han ble påført et kutt i halsregionen og fikk kraftige blødninger.

- Da patruljen kom til stedet måtte de sette i gang med å stoppe mannens blødninger mens man ventet på ambulansen. Mannen var ved bevissthet og stabil da han ble sendt til sykehuset, opplyser operasjonsleder Bjørn Handegard til adressa.no.

Det skal ikke være fare for liv.

Mann siktet for påkjørsel på Sunnmøre

Politiet har pågrepet en mann som de mener sto bak en påkjørsel i Møre og Romsdal lørdag morgen. En 26 år gammel mann er kritisk skadd etter hendelsen. Det skriver NTB.

Vitner har fortalt at de hørte et smell og så en bil i området i forkant.

– Han blir transportert til sentralarresten i Ålesund for innsettelse i varetekt. Det er planlagt å starte avhør av siktede søndag, skriver politiet i sin logg. De ønsker ikke å kommentere saken ytterligere før klokka 15 søndag.

Les mer hos Adresseavisen.

Arresten ble overfull

Natt til søndag var travel for politiet. Totalt er det loggført rundt 90 oppdrag, og politiet har sendt ut over 40 twitter-meldinger i løpet av natta Over 20 personer har havnet i politiets arrest, noe som gjorde at arresten ble helt smekk full.

- Jeg tror nesten vi må bygge en ny arrest. Det ble så fullt at vi faktisk måtte slippe løs noen for å få plass til andre som var verre, sier operasjonsleder Bjørn Handegard til adressa.no.

- Vi har folk som blir slått ned rett foran politibiler og politipatruljer. Det er utrolig at det er mulig. Enkelte har rett og slett null sperrer, sier Handegard.

Les mer om politiets natt på adressa.no.

Kjørte på festdeltaker

En kvinne i 20-årene fra Namsos har fått beslaglagt førerkortet etter at hun kjørte på en festdeltaker ved Spillum. Vedkommende ble kjørt til legevakta med skader i en fot.

Les mer på adressa.no.